Lyssikkerhed – gå-hjemmøde hos DFM 13. december 2016

laserpen

Dansk Fundamental Metrologi afholder et gå-hjemmøde om lyssikkerhed ved arbejde med lasere.

Mange lyskilder, der bruges til belysning og produktion kan være en sikkerhedsmæssig udfordring. Vi diskuteres forskellige typer af skader, der kan opstå på grund af lys, og hvordan skadetypen og farligheden afhænger af lyskilden. Endvidere ser vi på, hvordan man karakteriserer forskellige former for lyskilder for at vurdere deres sikkerhed korrekt. Endelig gennemgås aktuelle eksempler og brug af personlige værnemidler.

Sted: DFM A/S, Matematiktorvet 307, 2800 Lyngby
Dato og tid: Tirsdag den 13. december kl. 14:30 – 16:00

Du kan finde indbydelsen til arrangementet HER.

Tilmelding: Skriv til info@dfm.dk og opgiv navn, firma og e-mail.

Der serveres kaffe, vand og kage.